Home Renovation Basics: must have tools and equipment

Vernieuwing

Hier ontvouwen we de zeven onmisbare gereedschappen en apparatuur voor de renovatie van uw huis:

1. Meetlint

Elk huis heeft een meetlint, maar je standaard meetlint doet het niet als het om renovatie gaat. U moet investeren in een betrouwbare tape met een functionele doorn, solide opvallende, vergrendelingshendel en handige belhaak. Het zou tenslotte een val van een hoogte moeten kunnen doorstaan. Het zal uw ultieme renovatiepartner zijn, die u helpt bij het meten van de vloer om vloeren te vervangen, terwijl u de lengte van de muren meetelt om te bepalen welke grootte van het kunstwerk er het beste uit zal zien.

Vernieuwing

2. Back-upgeneratoren

Nu de hele wereld in de wacht staat vanwege de pandemie, is dit het perfecte moment voor renovaties aangezien u voldoende tijd beschikbaar heeft. Naarmate meer mensen binnen blijven, neemt de energievraag aanzienlijk toe, wat in sommige gebieden tot stroomuitval leidt. Dat betekent dat u midden in het boorproces vermogen kunt verliezen, waardoor er chaos ontstaat.

3. Draadloze boormachine

Hoewel timmerlieden niet overschakelen van de conventionele boormachines, kun je altijd wat technisch onderlegde gereedschappen pakken. Investeer daarom in een accuboormachine om de jacht op elektrische schakelaars te elimineren. U kunt hem overal mee naartoe nemen zonder u zorgen te hoeven maken over de snoeren en stroomaansluiting.

Deze boren worden geleverd met nikkel-cadmiumbatterijen, die waarschijnlijk langer meegaan en slechts enkele minuten nodig hebben om op te laden. Pas op voor een uitstekende triggercontrole, zodat u tijdens het boren kunt wisselen van langzaam naar snel. Het is een super handig hulpmiddel voor het vervangen van de badkamerbeslag of keukenkraan.

Draadloze boor

4. Voorhamer

Als het om renovatie gaat, zijn er onvermijdelijk zware sloopwerkzaamheden nodig. Misschien wil je het aanrecht in de keuken vervangen, wat ruimte vrijmaken in de kamer of die overbodige muur neerhalen. Daarom heb je een voorhamer nodig. Pak degene die je kunt tillen, want ze zijn behoorlijk zwaar. Hoewel de lichtere hamers even effectief zijn en op dezelfde manier werken, ligt het enige verschil in de kracht die ze allemaal kunnen toepassen.

5. Ladders

Omdat je die lekkende daklekkages zelf zou repareren, heb je ook een ladder nodig om daar naar boven te klimmen. De verschillende soorten ladders kunnen het een uitdaging maken om er een te kiezen, maar als u weet wat uw behoeften en opslagcapaciteit zijn, kunt u deze beperken. Het moet gemakkelijk genoeg zijn om in uw opslagruimte te passen, terwijl het groot genoeg moet zijn om voldoende werkruimte te hebben. Zoek op dezelfde manier naar degenen die gereedschapsbevestiging bieden, zodat u comfortabel kunt blijven terwijl u urenlang de muren schildert.

Ladders

6. Elektrisch gereedschap

Geloof het of niet, maar de renovatie van een huis is onvolledig zonder wijzigingen aan te brengen in armaturen en fittingen. U kunt kroonluchters veranderen voor een exclusieve uitstraling of lichtlagen toevoegen om de ruimte helderder te maken. De juiste tools kunnen u helpen om dingen gemakkelijk en snel gedaan te krijgen. Maak een compacte toolkit klaar die je boven de ladder draagt. Het moet bestaan ​​uit een tang, een pijptang, een ijzerzaag, een metalen vijl, een bekkensleutel en een buizensnijder.

7. Snelheidsvierkant

Als je een beginneling bent van doe-het-zelf-renovatieprojecten, lijkt Speed ​​Square misschien het gevaarlijkste hulpmiddel voor jou. Sommige mensen vinden het een uitdaging om te gebruiken, terwijl anderen klagen dat het hen aan trigonometrie doet denken. Als u iets van hout maakt of reparaties aan het dak uitvoert, is het noodzakelijk om meer te weten te komen over deze tool. Hiermee kunt u de nodige metingen uitvoeren en lijnen markeren op dimensionaal hout om nauwkeurige sneden en gaten te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *