7 dingen om te overwegen voordat u uw keuken renoveert

verbouwing

Wil je dat je keuken modern, functioneel en open is, een plek om te hangen als je familie en vrienden langskomen? Er zijn zoveel dingen die u moet overwegen voordat we de kosten van het project hebben bereikt. Om een overdaad aan informatie te voorkomen, heb ik de lijst beperkt tot de acht belangrijkste dingen die u moet overwegen voordat u uw keuken renoveert.

Begroting

Naast de badkamer is de keuken een van de duurste kamers om te renoveren. Met de talloze arbeiders (loodgieters, elektriciens, meubelmakers, enz.), Materialen en tijd, gebeuren er veel dingen in een kleine ruimte. Een vuistregel is om ongeveer 10 procent van de totale waarde van het huis te investeren.

Er zijn veel dingen die in keukens passen, vooral als het gaat om aangepaste details. Aangepaste kasten kunnen beginnen in de buurt van $ 50.000. Begin met volledig eerlijk te zijn met wat u nodig heeft en wat u zich kunt veroorloven om toekomstige hoofdpijn te voorkomen.

keuken-

Levensstijl

Hoe wil je dat je keuken functioneert? Wil je je keuken gebruiken om gasten te vermaken? Houd je meer van natuurlijk licht? Kun je plaats maken voor een eiland? Wat werkt nu voor jou? Dit zijn enkele van de vragen die u met uw ontwerper zou bespreken voordat u met uw keukenrenovatie begint.

Binnenhuisarchitect

Een binnenhuisarchitect kan u helpen het grotere geheel te zien. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het plannen van de nieuwe lay-out en bepalen waar alles naar de stopcontacten gaat. Ze analyseren de verschillende manieren waarop de indeling van een keuken kan worden aangepast aan uw behoeften. Design is zowel functie als schoonheid. Ze helpen u bij het kiezen van alles, van materialen tot armaturen tot verlichting, en beheren het project om ervoor te zorgen dat alle details worden geïmplementeerd.

Binnenhuisarchitect

Tijdsspanne

Wees realistisch. Het duurt meer dan de 45 minuten (plus commercials) die u op uw favoriete renovatieshow ziet. Je ontwerper en aannemer zullen je een tijd gunnen. Ontwerptip: wees er altijd op voorbereid dat de klus langer duurt dan gepland.

Huishoudelijke apparaten

Haal het beste dat u zich kunt veroorloven. Als u inbouwapparatuur wilt, moet er vanaf het begin rekening mee worden gehouden. Stoomovens, ingebouwde koffiezetapparaten en wijnkoelkasten vinden hun weg naar de reguliere markt en als uw keuken uw entertainmentruimte is, kunt u overwegen ze in het plan op te nemen.

Huishoudelijke apparaten

Bespaar niet op de kosten!

U denkt misschien dat u geld kunt besparen door de bestaande ramen, leidingen, verlichting, enz. Te behouden, maar laat uw ontwerper en aannemer bepalen wat de moeite waard is om te behouden. Het kan meer geld kosten om rond oudere onderdelen of infrastructuur te werken. Soms leidt kostenbesparing in de toekomst tot duurdere, onnodige problemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *